perjantai 24. tammikuuta 2014

Hommasin uuden APC Back-UPS Pro 1500 kotiin

Enää sähkökatkot eivät häiritse

Säännöllisten sähkökatkosten takia tuli hommatua UPS digiboksilleni ja muulle viihdelaitteistolleni. 425 minuuttia luulisi olevan tarpeeksi digiboksin ylläpitoon. Mikään ei ole harmittavampaa kuin suosikkiohjelmansa menettäminen. Pimeässä kämpässä ei myöskään ole mukava olla, joten LED valon kiinnittäminen tuohon tuo valoa mukavasti huoneistoon.

Laite on yllättävän helppokäyttöinen ja näyttää paljon tietoa. Häiriöiden määrän näkee kuten myös sähkönkulutuksen. Hintaahan tälläisellä laitteistolla on reippaasti, mutta halvemmalla laitteistolla ei saa samoja ominaisuuksia saati laajennettavuutta. Tähän on mahdollista saada lisäakut nostamaan valmiusaikaa.  Nyt varoituksen sana. Elä asenna laitetta makuhuoneeseesi, koska tämä ei ole hiljainen sähkökatkoksen tullessa vaikka mute toiminto löytyy. Tietenkin, jos olet tottunut ilmalämpöpumpun puhinaan niin tämänkään puhina ei sinua häiritse sähkökatkoksen tullessa.

Huomautus : Tarvitset adapterin, koska laitteen takana on IEC-liitos. Adapterin avulla voit liittää UPS:iin urospistokkeen. (suora IEC 60320 C14 -urospistoke -> suora CEE 7/4 -naaras schukopistoke) Kyseistä adapteria saa roikkaversiona tai yhden töpselin versiona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti